Företagsstäd
och byggstäd

En ren arbetsplats ger dig och dina medarbetare en trevligare arbetsdag och bättre prestationer på jobbet.

Städning av lokaler och kontor

anCulas största tjänstegren är rengöring av offentliga lokaler, kontor och byggarbetsplatser. Vi törs sticka ut hakan så långt som att säga att även om vi kanske inte är störst i Östersund så är vi i alla fall en av de bästa. Kontakta oss för en genomgång av era lokaler så hoppas vi i vår tur på ett givande samarbete.

Företagsstädning med omtanke

Vi vill erbjuda er en städning med omtanke, som är både noggrann och ambitiös – givetvis också den mest kostnadseffektiva lokalvården. Vi är naturligtvis extra måna om att göra både ett bra jobb och ett gott professionellt intryck för er. 

Längtar du också efter en ren och fräsch arbetsmiljö?

Beställ städning till ditt företag direkt här på webben, så kontaktar vi dig med en offert. Med professionellt bemötande, långsiktighet och med rätt pris bemöter vi de utmaningar du ställer oss inför. Välkommen som kund!

Vi berättar gärna om våra nöjda företagskunder

Några av kunderna vi jobbar med är Inlandsbanan, ICA Kvantum Östersund, Tv4, Brödcenteralen, Classistans och Internetmedia. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar tillsammans med våra kunder. Eller varför inte ringa och prata med någon av kunderna så kan de berätta om vårt städuppdrag?

Inlandsbanan är en av anCulas kunder
Internetmedia är en av anCulas kunder
Classistans är en av anCulas kunder
Ica Kvantum ÖStersund är en av anCulas kunder