Flyttstäd för privatpersoner

Förenkla din flytt med professionellt flyttstäd! Vi på anCula ser till att ditt gamla hem lämnas skinande rent till den som flyttar in efter dig.

Låt oss ta hand om städningen vid din flytt!

Vid en flytt finns det mycket att tänka på och själva slutstädningen är oftast mycket större än man kan föreställa sig. Har man gjort det så minns man oftast hur lång tid det tar. Får man dessutom "backning" på jobbet så är det inte så roligt.

Vi ser till att ditt slutstäd blir godkänt

Överlåter du däremot slutstädningen åt oss så behöver du aldrig fundera på att det inte blir ordentligt gjort. Vi har dessutom en städgaranti som innebär att om det inte blir godkänt så kommer vi dit och gör klart det så alla blir nöjda.

Använd RUT-avdraget för ditt flyttstäd

Hälften av flyttstädet är avdragsgillt med RUT-avdrag – och de gör ju inte saken sämre. RUT-avdraget räknas ihop med eventuellt ROT-och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Du måste bo i bostaden och äga den för att få rotavdrag.

Vi på anCula sköter hela administrationen av RUT-avdraget, så du kan fokusera på din flytt.

Vill du också slippa tänka på flyttstädet?

Kontakta oss för en offert och koncentrera dig på att få flytten att fungera i stället.

Beställ ditt flyttstäd direkt här på webben, så kontaktar vi dig med en offert. Med professionellt bemötande, långsiktighet och med rätt pris bemöter vi de utmaningar du ställer oss inför. Välkommen som kund!